Misschien heb je de vakantie al geboekt en weet je waar je op moet letten als je eten gaat kopen of in welk restaurant je kan eten. Maar als je nog zoekende bent en ver van huis wil is het toch gemakkelijk om te weten of er in dat land ook allergeen vermeldingen op de verpakking moet staan. Dit is namelijk niet in elk land hetzelfde of verplicht. FARRP heeft het allemaal op een rijtje gezet voor u. Je kan het in twee verschillende versies downloaden. Een is in het Nederlands en de ander in het Engels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s