WELKOM BIJ ALLERFOODS

Wie is Allerfoods

Allerfoods geeft op maat gemaakte informatie over voeding bij een allergie / intolerantie. Tevens is Allerfoods een online verkooppunt van oa brood en snacks. Deze zijn bijna allemaal vrij van de 14 wettelijk vastgesteld allergenen.

 

Wij geven geen geschoolde voorlichting maar puur op basis van ervaring uit het dagelijkse leven en onderzoeks informatie van de Stichting Voeldselallergie.

Bedoeld voor particulieren maar ook voor horeca / bedrijven / scholen en ondernemers die op zoek zijn naar informatie, kleine / incidentele inkoop of op zoek zijn naar een totaal aanbod als op maat gemaakte lunch / koffietafel / buffet en bijzondere gelegenheden.

De bak producten zijn  te bereiden in de frituur, airfryer en oven.
  • Neem gerust contact op als u vragen of wensen heeft.

 

Hoe is Allerfoods tot stand gekomen

01-09-2016

Ruim 16 Jaar geleden kwam er een meisje op de wereld dat gelijk problemen had met haar voeding. Na een lange weg en vele onderzoeken was de puzzel compleet.

 

Het meisje is ondertussen een jongedame die haar weg goed vindt in het oerwoud van voeding. Maar het is en blijft fijn als je ergens komt waar je gewoon kan meegenieten van wat lekkers.

En zo is het ontstaan.

  • *De producten van VA FOODS, MAM’S en de GLUTENVRIJE THUISBAKKERIJ zijn bewust gekozen. Deze zijn voor bijna iedereen met een voedselbeperking te gebruiken.
  • *Producten van de Glutenvrije Thuisbakker geven meer vrijheid voor het glutenvrije dieet.
  • *De producten zijn online te bestellen en kunnen op afspraak afgehaald worden. De gewenste dag en tijd kan bij de bestelling aangegeven worden.
 

Het valt niet mee om aan de juiste naar waarheid geschreven informatie te vinden. Gelukkig bestaan ze wel. Wij proberen deze informatie aan u door te geven en hopen dat u daarmee verder kunt in het leven met een voedselallergie / intolerantie.

Gelukkig zijn er diverse winkels die glutenvrije producten verkopen. Supermarkten zijn beter bekend met allergie en intolerantie en passen daar hun producten op aan. Ook online is er al veel te koop.

Maar heb je toch een andere smaak en wil je eerlijke producten, kijk dan op deze site en bestel uw producten bij ons. Ze zijn op de meeste dagen ook gelijk af te halen. Bel tevoren wel op of het product ook inderdaad op voorraad is en wij aanwezig zijn, zo voorkomt u dat u met lege handen naar huis gaat. Het telefoonnummer is te vinden op de pagina contact.

Mis niets en volg de blog of volg ons op facebook.     →→→→→

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s